BULDUK İLKOKULU
BULDUK MAH. BULDUK KÜME EVLERİ BULDUK İLKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 130 İÇ KAPI NO 1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Tam Gün İlkokul Anasınıfı ile beraber 9 dersliğimiz var..

Tam Gün İlkokul Anasınıfı ile beraber 9 dersliğimiz var..

08.50-15.30

İnglizce